"Nu exista ceva mai bun pentru un stat decat legile bine alcatuite"          
(Euripide)              

Oferim clientilor nostri

asistenta juridica de exceptie !

Onorarii

   Onorariul orar – consta intr-o suma fixa datorata pe ora efectiv lucrata in legatura cu serviciul contractat; Acest tip de onorariu se percepe pentru acele servicii a caror volum de munca, dificultate si intindere in timp nu pot fi estimate la data contractarii serviciului.

   Onorariul fix – consta intr-o suma fixa datorata pentru intregul serviciu contractat; Este recomandat sa se aleaga acest tip de onorariu pentru acele servicii, neevaluabile in bani, pentru care volumul de munca poate fi estimat la data incheierii contractului, cum ar fi infiintarea de firme, redactarea de acte constitutive sau modificatoare, redactarea de contracte, adrese, cereri, notificari, deplasari si alte asemenea servicii.

   Onorariul procentual – consta intr-un procent aplicat la valoarea serviciului incredintat; Acest tip de onorariu se percepe pentru acele servicii care pot fi evaluate in bani, cum ar fi, dar fara a se limita la, recuperarea facturilor neachitate sau a imprumuturilor nerestituite, ori a altor datorii constand in sume fixe de bani sau a caror valoare poate fi estimata in bani la data contractarii serviciului.

   Onorariul tip abonament – consta intr-o suma fixa platita lunar; Este recomandat sa se opteze pentru acest tip de onorariu atunci cand se doreste sa se beneficieze in permanenta si cu prioritate de serviciile biroului de avocatura. Acest tip de onorariu poate fi perceput pentru serviciile de consultanta prevantiva si nu numai, care privesc activitatea curenta a societatii.

Costuri abonamente juridice

Noutati legislative

 • 01
  NOUL COD DE PROCEDURA CIVILA ...
 • 02
  NOUL COD DE PROCEDURA PENALA ...
 • 03
  NOUL COD FISCAL ...
 • 04
  LEGISLATIE RELEVANTA - DREPTUL MUNCII ...
Citeste mai mult ...